home

Berita rolex jam tangan penaja syarikat penaja pelancongan Eropah pemimpin
Berita rolex jam tangan penaja syarikat penaja pelancongan Eropah
Berkualiti tinggi replika rolex submariner palsu rolex daytona tiram
Biji ular dan resipi pembungkusan mustard lengkok
Breitling bentley chrono matic breitling chronograph replica jam tangan
Breitling bentley Gt muka putih breitling jam tangan beli replika

Untuk kesetiaan yang diterima dalam mengumpul terima kasih atas maklumat tersebut adalah sebagai akibat daripada Dr. LeGrand Powers, Ketua Bahagian Pertanian Anda di Tempat Kerja Banci.

Mekanik Baseball (Jul, 1930)

Mekanik Baseball

Oleh Babe Ruth

Sultan Swat! Bustin 'Babe! Pada dasarnya, pemain yang paling berwarna-warni, permainan ini pernah menyedari! Dalam istilah ini, Knockoffs cartier kita selalu mempertimbangkan Babe Ruth. Dalam jawatan ini, dia mengungkapkan banyak rahsia yang menjadikannya pemain yang paling berbaloi. >

IT Muncul pelik untuk bercakap atau membuat mekanik besbol. Walau bagaimanapun istilah itu sebenarnya adalah baik 1, kerana kita yang bermain besbol adalah seperti ahli mekanik seperti jurutera yang membangunkan kapal terbang, orang-orang yang mengendalikan enjin atau mekanik yang mengikat kereta di dalam garaj. Satu-satunya perbezaan adalah dalam enjin. Sebagai alternatif karburetor dan pembezaan kita menjaga kaki dan lengan, bukannya silinder kita mendapat paru-paru Menonton jam tangan emas , dan sebaliknya petrol kita membakar tenaga saraf. Anda 'akan mencari dua sisi untuk besbol. Satu adalah sisi mental yang menggabungkan kewaspadaan, pengetahuan besbol, pertimbangan cepat dan persepsi yang tajam. Sisi lain adalah mekanikal-dan yang mengandungi perniagaan melemparkan dan memukul; Akta berlari mekanikal, menghasilkan lengkungan bola atau membuat hits masuk ke arah yang anda inginkan. Ia boleh menjadi lebih banyak keunggulan dalam mekanik besbol kerana ia adalah keunggulan dalam mentaliti besbol yang membezakan leaguer yang penting dalam loter pasir.

Mengambil perkara sebagai pitching sebagai contoh. Pitcher lot pasir purata beroperasi sepenuhnya dengan lengannya. Pandangan utama beliau adalah untuk mendapatkan bola dan memelihara pemukul dari memukul. Dan itu hanyalah taman kanak-kanak tadika, pitcher liga yang besar dengan kepalanya. Dia tidak separuh begitu serius untuk menarik adunan itu kerana dia sedang mencipta adunan itu tepat di mana dia mahu dia terkena . Pitcher liga besar-besaran cuba untuk menyelesaikan permainannya dengan beberapa pitches seperti yang anda boleh dan secara semulajadi cara yang paling berkesan untuk melakukan yang pastinya untuk mencipta batsman hit.

Kendi seperti Herbie Pennock atau Waite Hoyt Contohnya boleh, sembilan kali dari sepuluh, membuat pemukul memukul bola di jalan umum yang dia mahu ia menjadi hit. Dan anda boleh menemui panduan umum yang berkuasa. Contohnya, ada seorang pelari yang pada mulanya berpusat, tidak ada satu pun di samping skor yang terikat. Permainan organik untuk pemukul itu sebenarnya merupakan pengorbanan yang akan membawa pelari ke tempat kedua dan meletakkannya di kedudukan pemarkahan. Biasanya untuk menghentikan pengorbanan itu ditambah loter pasir hijau sembilan contoh dari sepuluh akan sama ada melemparkan dewan sisa atau cuba untuk menipu pemukul yang mempunyai lengkungan. Tetapi bukan penyandang penting. Tidak semestinya. Dia menaikkan bola dengan pantas dan dalam menyedari bahawa padang semacam itu adalah bola yang paling sukar di dunia untuk memburu.

Terdapat peraturan lain juga.

Dengan tangan yang betul Penggemar peraturan biasa biasanya meletakkan di luar rumah jika anda ingin dia memukul untuk yang sesuai atau di dalam jika anda memerlukannya untuk memukul ke kiri. Menggunakan pemukul tangan kiri kaedah dibalikkan. Secara semulajadi, terdapat pengecualian. Tetapi tidak ada peraturan yang sesuai, dan tepat di mana terdapat pengecualian, periuk itu perlu mengkaji pemukul.

Peminat sering bertanya kepada saya bagaimana periuk yang tahu apa yang harus dilontarkan kepada seorang pemburu yang disediakan. Sehingga anda telah menunjuk kepada seorang pelukis secepat atau dua kali dan mengetahui gayanya yang merupakan perkara yang mencabar untuk dijawab. Terdapat beberapa peraturan umum walaupun begitu untuk itu. Sekiranya pemukul memegang kelawarnya di atas bahunya, berdiri tegak di pinggan, bola di dalamnya pantas untuk menjadi padang yang ideal. Sekiranya dia berdiri jauh dari pinggan dan cenderung melangkah ke atas ayunannya, Jam tangan rolex penjelajah maka bola lengkung di luar adalah tepat untuk menjadi ubat.

Berikut adalah satu lagi tip untuk pitcher muda. Dan setiap pitcher yang pernah membuat permainan bola mempunyai padang kegemarannya. Mungkin ia 'bola cepat. Mungkin ia benar-benar adalah lengkung terlebih dahulu, mungkin ia adalah lengkung lengan sebelah.