home

Berita rolex jam tangan penaja syarikat penaja pelancongan Eropah pemimpin
Berita rolex jam tangan penaja syarikat penaja pelancongan Eropah
Berkualiti tinggi replika rolex submariner palsu rolex daytona tiram
Biji ular dan resipi pembungkusan mustard lengkok
Breitling bentley chrono matic breitling chronograph replica jam tangan
Breitling bentley Gt muka putih breitling jam tangan beli replika
Pelbagai jenis minuman ini adalah malang, begitu malang dalam kesannya, bahawa manusia secara beransur-ansur mencari tahu untuk menyelesaikan tanpa mereka Jam tangan lelaki . Walau bagaimanapun, mereka tidak semestinya sebagai bendera bahaya merah yang akan menjadi kehadiran keperluan anda untuk memperoleh mabuk. Orang yang mahu mabuk, yang merasa dia didorong untuk minum, akan melakukan Baik untuk mencari pakar neurologi yang terdekat. Jam randaan breitling Kebarangkalian adalah bahawa keperluan itu dilahirkan dari beberapa kecacatan psikik yang tersembunyi. Laki-laki yang standard tidak menghendaki lebih banyak alkohol.

Apa yang Eropah Boleh Mengajar Kami Mengenai Paten (Ogos, 1930)

Apa yang Eropah Boleh Mengajar Kami Mengenai Paten

Jenius inventif mengambil langkah besar di Jerman tetapi penangguhan di tempat kerja paten kami tidak menggalakkan kepintaran Amerika. Bagaimana teknik percetakan British 'abridgement' atau versi paten yang telah dikeluarkan membantu pencipta. EDWARD THOMAS

Orang Amerika telah kehilangan kepemimpinannya dalam kemajuan bersemangat.

Ini, sekurang-kurangnya, adalah satu kesimpulan yang pasti dapat dicapai melalui satu kajian mengenai statistik Pejabat Paten negeri Amerika selain daripada perbandingan angka-angka dengan negara-negara asing.

Pada penghujung tahun 1921, 41,182 permohonan untuk paten dan pindaan telah menunggu tindakan di dalam Kantor Paten. Pada awal tahun 1930, terdapat 118,730. Tetapi tiada kenaikan yang sama dalam pelbagai jenis tahunan yang difailkan. Sebaliknya, terdapat penurunan tertentu. Pada tahun 1921, 93,328 permohonan telah difailkan di Tempat Kerja Paten. Tahun terakhir, terdapat hanya 87,039. Dalam erti kata lain, pada tahun 1929 terdapat 6,289 pencipta yang kurang daripada sembilan tahun yang lalu yang pergi ke Washington, D.C., dengan harapan mendapat paten. Ini lebih rendah disebabkan oleh ketidakpedulian pencipta Amerika, yang enggan menunggu berbulan-bulan, dan kadang-kadang bertahun-tahun, untuk memiliki aplikasi mereka dianggap Bagaimana keadaan ini diperiksa dengan itu di negara-negara Eropah? Di Jerman, terdapat peningkatan bahan dalam aplikasi paten. Tahun lepas, lebih daripada 70,000 permohonan telah difailkan di dalam Tempat Kerja Paten Jerman. Menurut angka banci terkini, Jerman mempunyai 62, -348,782 penduduk. Oleh itu, walaupun sebuah bandaraya Amerika 100,000 orang, jika piawaian seluruh penduduk kita, akan memfailkan kira-kira tujuh puluh permohonan paten setahun, bandar Jerman dalam saiz yang sama akan memfailkan kira-kira 112, atau lebih daripada setengah sekali lagi seperti beberapa. >

FEWER paten diberikan di Jerman daripada di dalam negara ini, walaupun pada tahun lalu, ketika lebih dari 20.000 paten telah dikeluarkan di sana, nisbah terhadap populasi adalah sama seperti di sini. Tetapi terutamanya kerana banyak aplikasi tambahan yang difailkan dalam perkadaran kepada penduduk, ia mengikuti bahawa aplikasi itu ditapis tambahan dengan hati-hati. Oleh itu , paten Jerman lebih mungkin menjadi lebih kuat daripada yang diberikan oleh Amerika Syarikat pejabat paten Amerika.

Pemeriksa pejabat paten Jerman seolah-olah menghasilkan carian jauh lebih teliti daripada rakan-rakan Amerika mereka. Mungkin ini boleh disebabkan oleh sistem organisasi yang unik. Permohonan paten di Jerman awal sebelum pemeriksa, seperti yang berlaku di Amerika Serikat america. Tetapi laporannya, sebagai alternatif untuk menjadi akhir, kerana ia adalah di sini, hanya satu cadangan kepada atasannya. Oleh itu Jerman menawarkan pemeriksaan di sekitar pemeriksa.

Kaedah paten Excellent Britain juga berbeza daripada kami untuk secara langsung dapat dibandingkan dengan cara yang sama, tetapi bilangan paten yang dikeluarkan di England menunjukkan bahawa Great Britain adalah Sekurang-kurangnya mengikuti negara-negara Amerika dalam ciptaan yang dilindungi oleh paten. Perlu difahami bahawa Replika tag heuer jam tangan jualan , dalam ucapan mengenai paten, istilah Terrific Britain dimaksudkan untuk memasukkan England, Scotland, Wales, dan Ireland utara. Kerajaan Ireland yang benar-benar bebas dan koloni dan dominasi yang banyak mempunyai pejabat paten berasingan mereka sendiri. Great Britain memberikan kira-kira 30,000 paten setahun pada kira-kira 36,000 atau 37,000 permohonan.