home

Berita rolex jam tangan penaja syarikat penaja pelancongan Eropah pemimpin
Berita rolex jam tangan penaja syarikat penaja pelancongan Eropah
Berkualiti tinggi replika rolex submariner palsu rolex daytona tiram
Biji ular dan resipi pembungkusan mustard lengkok
Breitling bentley chrono matic breitling chronograph replica jam tangan
Breitling bentley Gt muka putih breitling jam tangan beli replika

Frank Lockharts serta Billy Arnolds dari speedboat bata dan papan datang dari trek tanah. Anak lelaki yang boleh memacu Ford atau Chevrolet yang terlalu padat untuk kemenangan di atas ombak setengah kilometer boleh memandu di mana-mana. Namun, perlumbaan trek tanah adalah satu isu yang berbeza Nilai jam tangan omega replika , sama sekali berbanding dengan perlumbaan di lebuh raya Indianapolis, Atau mangkuk besar di Altooria. Automobil yang boleh berdiri menggerutu sekitar 500 batu di sekitar trek dua batu batu di Indianapolis tidak dapat bersaing dengan beberapa garaj belakang rumah yang dibina oleh Ford atau Chevy walaupun pada landasan batu pada kelajuan kurang dari 90 batu sejam . Bagaimanapun, hanya dua tahun lalu pelumba Speedway utama Fred Duesenberg telah diambil alih ke landasan yang adil di negeri itu di India-apolis dan pada masa percubaan masa mereka tidak boleh mendapatkan kedudukan unggul daripada barisan kedua, Sementara kereta kesenangan kita yang kecil dibina di dalam barisan depan. Jawapannya pasti silap perlumbaan di oval kecil. Pemandu yang menyandarkan pedal gasnya pada gilirannya keluar Omega tiruan , dan mungkin mati. Raja-raja kelajuan dari ombak-ombak kotoran melemparkan kereta mereka ke atas giliran berliku-liku dalam skid kemudian memberikan motor lebih banyak gas dan bergantung pada kuasa di roda belakang untuk menarik mereka keluar. Pemacu roda depan tidak hebat pada trek kecil-terlalu ringan di dalam kemasan belakang. Brek 4 roda juga keluar, dan banyak lelaki tidak menggunakan brek, kerana biasanya apabila anda mengalami kesulitan, tidak ada masa atau tempat untuk menggunakannya. Lebih mudah untuk menarik kepala anda, percaya kepada nasib, dan biarkan dia bergulung. Kami mempunyai kereta bermesra dua atau tiga kali tanpa memerlukan merosakkan pemandu.

Sebanyak 200 lelaki sedang berlumba-lumba di sekitar kotoran. Kebanyakan mereka memasuki sekitar 20 hingga 25. Laki-laki yang lebih tua, yang refleksinya Dan reaksi-reaksi telah mula perlahan, membuat pemula yang lemah. Pemandu yang sangat baik yang cukup awal mungkin akan menamatkan 15 atau 20 tahun terakhir. Ira Hall adalah sekitar 40 tahun dan telah bermain selama 15 tahun. Umur yang sama dan mempunyai kira-kira bertahun-tahun berlumba di belakangnya apabila dia dibunuh di Kankakee, 111. kejatuhan terakhir. Kebanyakan anak lelaki baru adalah mekanik garaj yang berkeliaran dan membuat diri mereka membantu sehingga seseorang memberi ancaman kepada $ 3,000 kereta atau Trak atas keupayaan mereka untuk menggerakkannya.Ia adalah tarikan kelajuan dan bahaya yang membawa kebanyakan mereka, dan membuat mereka berlumba selama bertahun-tahun. Secara kewangan, ganjaran adalah jauh dari mengekalkan bersama-sama dengan risiko. 3 atau 4 ribu ringgit setahun adalah pendapatan yang sangat baik. Tetapi banyak anak lelaki akan memandu tanpa apa-apa jika mereka tidak dapat naik dengan apa-apa syarat lain. Risiko pasti bukan sahaja besar dan bayar kecil, tetapi prestasinya sukar. Hayat rata-rata motor di antara pembaikpulihan adalah 40 batu. Bayangkan mengoyak enjin dan membina semula setiap minggu, supaya dapat bersaing dalam dua atau tiga perlumbaan 5-mil dan 1 20-mil Ahad!

Kelajuan-kelebihan telah mendapat begitu tinggi dan juga kehidupan dengan Enjin di antara baik pulih dengan cepat supaya kita mungkin terpaksa menyerahkan enjin kesenangan atau trak yang dibina semula sama sekali dan menggunakan pekerjaan lumba yang unik. Sebenarnya saya baru saja menyebarkan jenis marin, 4 enjin silinder, yang menghasilkan 175 tenaga kuda pada 5,000 rpm, berbanding dengan 90 hp dari Chevy atau Ford yang begitu padat di sekitar 5500 rpm Dengan semua yang lebih kuat Enjin perlumbaan kita akan mempunyai keupayaan untuk menjadikannya lebih daripada sekadar 4000 rpm, memanjangkan nyawa mereka dengan ketara, dan masih mempunyai banyak tenaga. Dan bentuk marin, kerja-kerja tenggam kering, jam tangan replika rolex cenderung untuk melakukan pembaikpulihan kerap. Plat pemeriksaan di kedua-dua sisi dengan kotak engkol memberikan akses cepat untuk rod dan aci yang menyambungkan, dan-sesuatu yang benar-benar baru-saya telah melemparkan silinder individu dalam unit persegi, yang ditarik secara kolektif oleh bolt, dengan gasket yang melibatkan pasangan, untuk membentuk Blok yang mempunyai jaket air yang berterusan, Patek philippe nautilus chronograph jam tangan namun saya boleh mengambilnya dan mempunyai semua 4 orang silinder di bangku simpanan dalam masa satu jam.