home

Berita rolex jam tangan penaja syarikat penaja pelancongan Eropah pemimpin
Berita rolex jam tangan penaja syarikat penaja pelancongan Eropah
Berkualiti tinggi replika rolex submariner palsu rolex daytona tiram
Biji ular dan resipi pembungkusan mustard lengkok
Breitling bentley chrono matic breitling chronograph replica jam tangan
Breitling bentley Gt muka putih breitling jam tangan beli replika
Para pengawas besar tidak muncul untuk menjadi sangat teliti dalam pemerintahan. Ambil kes Kamera Primo yang kalah kepada Antonino Rocca pada puncak kerjayanya. Oleh kerana masa itu, pendapatan Camera telah menurun dan pemenang-pemenang Rocca menuntut hasil yang besar dalam pameran. Pertanyaannya ialah, mengetahui apa yang syarikat gusti suka, apakah kamera mematuhi pesanan supaya kalah

Adakah perlawanan itu berlatih? Baiklah, datang dengan saya turun satu langkah singkat ke pusat kecergasan bawah tanah di Off Occasions Square di New York. Pada petang saya mengembara ke kelab kesihatan ini, dua orang wrestlers beroperasi bersama-sama di sekitar tikar. Kedua-duanya ditimbang sekitar 240 paun dan kedua-duanya mempunyai telinga kembang kol. jam tangan replika wanita omega Mereka kelihatan sama kecuali yang tertentu mempunyai janggut hitam.

Beard dan No-Beard mengambil kedudukan kira-kira satu kaki selain menghadap ke arah yang sama. Tidak ada janggut, berdiri di hadapan Janggut, kembali ke belakang dan mengangkat tangannya di belakang leher Janggut. Dia memeluknya ke belakangnya sendiri mengenai cara yang sama dengan seorang iceman memetik kek ais yang besar. Lututnya hanya sedikit, didorong ke tengah-tengah Beard dengan punggungnya sendiri dan merangkak dengan tangannya. Janggut berlayar dengan cara udara menjadi separuh. Dia mendarat di belakangnya. Ia berbunyi seperti karung gandum yang jatuh dari tingkap ketiga.

Seorang lelaki yang lebih tua, juga berpakaian batang gusti, bangkit dari bangku di sepanjang dinding. 'Tidak cukup kuat,' katanya dalam aksen tebal Tag heuer eyewear katalog jam tangan .

'Di sini, saya menunjukkan kepada anda.' Dia mengambil lokasi Janggut dan No-Beard mula memukulnya dan ke hadapan. Lelaki itu berhenti melakukan tindakan ini untuk menunjukkan Janggut bagaimana anda boleh mendapatkan lebih tinggi ketinggian dengan melonjak ke atas seperti No-Beard berenang. Dari udara dan tangannya, kaki dan belakang semua jatuh rata, pada saat yang sama. Kali ini ia terdengar seperti karung gandum yang jatuh dari pesawat.

Beard dan No-Beard berlatih versi ini Dari Flying Mare anda sehingga lelaki yang menggunakan aksen itu berpuas hati ia cukup memadai. Mereka pergi dengan siri lengkap memegang berakhir sering jatuh dan kuat.

Pertandingan yang melibatkan Janggut dan No-Janggut Datang malam itu di dalam sebuah arena kecil di New Jersey.Kecuali untuk beberapa iklan biasa yang dibebaskan ketika mereka pergi, seluruh faktor itu berjalan seperti yang dibacakan.Janggut, tentu saja, adalah Penjahat. Pada saat-saat kesedihan yang indah ia dapat menghitung menindik Jeritan babi kecil yang ditangkap dalam pengadun konkrit.

Dia hilang Dia membenarkan dirinya dijemput di Flying Mare dan melambungkan semua cincin itu . Dia memberikan kecekapan yang cukup meyakinkan seorang lelaki yang mengambil pukulan yang dahsyat Jam tangan ombak speedmaster omega murah . Para penonton menyukainya.

Tetapi pertandingan ini tidak keluar tv dan penganjurnya adalah pengendali kasut. Para promotor besar menegaskan perlawanan televisyen tidak dibacakan. Tidak lama selepas itu, mereka menunjukkan, ahli gusti pakar yang tipikal masuk ke dalam cincin itu seperti biasanya 5 kali seminggu. Tidak ada masa untuk latihan dan bergelut yang biasanya.

Pada hari-hari ketika para wrestlers benar-benar bergelut, sukan itu akan menjadi sangat membosankan. Promotor kami, Toots Mondt, mengingatkan beberapa pertandingan sekitar 1905 yang berlangsung Empat atau lima jam. 'Sepanjang masa itu,' jelasnya, 'satu ahli gusti akan berada di sekeliling pertahanan, hanya mengimbangi lawannya dan menunggu pembukaan. Replika jam tangan pengawal suhu omega Pembukaan hanya akan datang selepas lelaki itu dilanggar. Kemudian orang lain akan melakukan kesalahan itu. Mungkin mungkin lima minit tindakan dalam 5 jam gusti. '

Mondt menegaskan bahawa mana-mana ahli gusti yang pergi ke salah satu rancangannya mesti mempunyai dua kebolehan. 'Dia mesti dapat bertarung,' kata Mondt, 'dan dia harus mempunyai persembahan.' Baiklah, dalam buku Mondt, ada yang hebat tanpa yang lain.

Walaupun, Mendengar mendengar seorang lelaki yang sepatutnya menjadi ahli gusti yang lebih besar daripada orang lain dalam perniagaan kecil. Sentiasa dalam harapan untuk menjadikan satu lagi George yang cantik, dia mengimbas setiap orang. 'Mereka jarang berubah menjadi apa yang baik,' katanya. 'Tiada warna.'