home

Berita rolex jam tangan penaja syarikat penaja pelancongan Eropah pemimpin
Berita rolex jam tangan penaja syarikat penaja pelancongan Eropah
Berkualiti tinggi replika rolex submariner palsu rolex daytona tiram
Biji ular dan resipi pembungkusan mustard lengkok
Breitling bentley chrono matic breitling chronograph replica jam tangan
Breitling bentley Gt muka putih breitling jam tangan beli replika

Oleh itu, pentingnya menjadi mutu kerja yang diminta di sini bahawa dalam hal tertentu ia penting untuk melepaskan seorang lelaki dari bangku cadangannya untuk tugas-tugas lain yang lebih mudah selama beberapa bulan untuk mencegah kerusakan saraf. Yang meninggalnya lelaki ini menjana tepat pada satu sepuluh ribu meter.

Setelah perforating, jalur pisau diukur untuk sentrality 'pengukuran di slot tengah ke salah satu tepi. Jarak ini perlu diadakan berterusan. Kepentingan ketepatan di sini hampir tidak dapat ditekankan, memandangkan fakta bahawa sentraliti di dalam slot mengawal kedudukan yang betul pada pisau dalam cukur.

Oleh kerana prosedur pengerasan memerlukan permukaan yang benar-benar bersih, kumparan Keluli adalah 'dibasuh' di mesin de-greasing segera sebelum masuk ke dalam relau pengerasan. Penghancur melepasi gegelung berlubang melalui cuci soda Replika jam tangan rolex manset , dengan menggunakan jet tekanan tinggi air hanya di bawah titik didih, melalui letupan udara termampat, kotak penyental, rolex replika tangki pelarut gris tertentu, melalui jet stim hidup, Dan akhirnya dimampatkan lagi.

Para pembuat pisau cukur telah menjadi yang pertama untuk mengenali kebenaran bahawa keluli yang diterima dari kilang rolling itu boleh 't menjadi seragam, bahkan di dalam satu gegelung tunggal, dan itu untuk membuat Produk siap seragam Replika jam tangan rolex , suhu dengan relau pengerasan perlu berubah-ubah untuk mengimbangi variasi ini.

Sejak relau mengekalkan suhu sekitar 1500 darjah Fahrenheit, dan perbezaan di antara yang sangat baik dan juga Pisau buruk boleh dipengaruhi oleh penyesuaian hanya 10 atau 12 darjah, pemegang relau pengerasan perlu sangat sensitif dan sepenuhnya automatik.

'kotak hitam sihir,' terletak tengah-tengah setiap setiap Relau Replika jam tangan manik-manik , memberikan kawalan automatik ini Strip keluli secara khusus mengikut keadaan yang sesuai dimasukkan ke dalam kotak ini. Sekiranya keluli dalam kaedah tidak sepadan dengan jalur induk ini dengan tepat kekerasan, kotak sihir akan menggelapkan impuls kepada panel pemegang yang mengawal bateri suis automatik, ditambah dengan jumlah tenaga elektrik yang mengalir ke arah relau diubah kuantiti penting untuk membawa Keluli kepada normal yang dikehendaki.

Ia berada di dalam relau pengerasan bahawa kesan biru bilah yang tersendiri diperolehi. Alat yang dipatenkan menyumbangkan campuran khas gas ke relau, dan juga biru menjadi aspek keluli itu sendiri.

Seperti jalur keluli meninggalkan relau pengerasan ia melewati piring tempering yang membuat pusat Seksyen mudah flex apabila bilah diletakkan di dalam cukur. Sampel minyak rustproof-ing kemudian digunakan sebelum gegelung dipindahkan.

Sampel dipecahkan dari setiap gegelung tunggal tidak lama selepas ia meninggalkan relau, untuk diserahkan kepada ujian kekerasan di bawah berlian bertali alat. Jika sampel gagal untuk memenuhi keperluan biasa gegelung keseluruhan ditolak dan relau dihentikan sehingga masalah dapat dijumpai dan diperbaiki .

Sampel ini kemudiannya dihantar ke arah oscillograph sinar katoda 'elektro-magnetik Penguji sebelum ini diterangkan. Variasi kekerasan dan temperamen, atau mana-mana kecacatan atau strain tersembunyi, didedahkan di sini oleh garis cahaya hijau berkelip di sekitar muka pendarfluor dalam tiub sinar katod oscillograph. Jadi betul adalah peranti ini bahawa lulus sampel melalui api perlawanan akan menyebabkan variasi kekerasan cukup hebat untuk membawa penolakan. Seterusnya adalah ujian lentur untuk memastikan pusat pada bilah akan membelit dalam pisau cukur.

Setelah lulus ujian ini, gegelung keluli, sekarang berlubang, keras dan marah, dijalankan dengan cara Suntikan halus yang halus, untuk sekali lagi mengenal pasti bahawa keluasan, ketebalan dan kepintaran adalah seragam.

Keluli yang diberi kuasa sekali lagi diluluskan melalui 'cucian', selepas itu ia pergi untuk mesin etsa, di mana perdagangan Tanda bersama dengan huruf tersendiri yang lain diukir pada logam dengan asid.